Elastične vezalke brez zavezovanja

14.99

Tudi tebe jezi zamudno zavezovanje vezalk na supergah? Se tudi tebi ali tvojemu otroku pogosto odvezujejo vezalke? Zagotovi si naše najnovejše in nikoli več ti ne bo treba zavezati vezalk! Mehke in elastične vezalke omogočajo uporabo brez zamudnega zavezovanja, kar pride še posebno prav otrokom!

Pakiranje vsebuje 14 vezalk v izbrani barvi (črna/roza/modra/rumena).

Inteligentni magnetni komplet

Z inteligentnim magnetnim kompletom lahko sestavite na stotine 3D geometrijskih vzorcev. Izdelek vam prepušča popolno kreativo pri sestavljanju in vam pomaga pri lajšanju stresa ter vas popolnoma sprosti. S svojimi magnetnimi palicami lahko enostavno ponazorite svojo domišljijo in navdih ter uživate v občutku pravega umetnika.

 

Skupaj:

1x 14.99/kos
TOP IZBIRA
2x 11.99/kos
3x 10.99/kos

🔥 Trenutno si 9 ljudi ogleduje ta izdelek!

Elastične vezalke brez zavezovanja

Šifra: 1105 Kategoriji: ,

Kvalitetni izdelki

Varno plačilo

Hitra dostava

Plačilo po povzetju

Lažje in hitrejše obuvanje

Pozabi na klasične in nemoderne vezalke, ki so preteklost. Predstavljamo vrhunske raztegljive vezalke za lažje in hitrejše obuvanje. Vezalke so zaradi materiala, iz katerega so narejene, odporne na umazanijo,  tako da poskrbijo za urejen in čist videz tvojega obuvala.

Za čevlje, superge ali tekaške copate

Namesti jih na superge, s katerimi boš užival v mestnem življenju ali pa jih uporabi na tekaških copatih. Sedaj se ne boš nikoli več ustavil, da bi si zavezal razvezane vezalke! Vezalke se odlično prilegajo vsem ženskih in moških obuvalom, hkrati pa so odlične za otroke, saj bo obuvanje čevljev zanje odslej hitrejše in enostavnejše!

Specifikacije

  • Barva: črna/modra/roza/rumena
  • Material: silikon
  • Dolžina: 14 cm
  • Pakiranje vsebuje 14 vezalk v izbrani barvi

Naročite si svoj izdelek

Naroči si

Dodatne informacije

Teža0.500 kg
Izberi barvo

Črne vezalke, Modre vezalke, Roza vezalke, Rumene vezalke