Čistilni gel za večkratno uporabo

14.99

Se v svojem vozilu nikoli nisi lotil čiščenja rež zračnikov ali zvočnikov, ker bi ti to vzelo preveč časa? Si kdaj razmišljal, kako bi očistil tipkovnico na računalniku? Z našim gelom za čiščenje boš hitro in enostavno odstranil prah in umazanijo z najtežje dostopnih predelov. Gel je namenjen večkratni uporabi – umij ga z vodo in uporabi ponovno!

Pakiranje vsebuje eno vrečko gela v modri barvi.

Inteligentni magnetni komplet JACKPOT

Z inteligentnim magnetnim kompletom lahko sestavite na stotine 3D geometrijskih vzorcev. Izdelek vam prepušča popolno kreativo pri sestavljanju in vam pomaga pri lajšanju stresa ter vas popolnoma sprosti. S svojimi magnetnimi palicami lahko enostavno ponazorite svojo domišljijo in navdih ter uživate v občutku pravega umetnika. 

 

Skupaj:

1x 14.99/kos
TOP IZBIRA
2x 11.99/kos
3x 10.99/kos

🔥 Trenutno si 9 ljudi ogleduje ta izdelek!

Čistilni gel za večkratno uporabo

Šifra: 1057 Kategoriji: ,

Kvalitetni izdelki

Varno plačilo

Hitra dostava

Plačilo po povzetju

Najbolj učinkovita metoda za čiščenje težko dostopnih predelov

Očisti nadležen prah, drobtine, lase, umazanijo ali dlačice s tipkovnice, elektronike, TV daljinca, pisarniške opreme, avtomobilske armaturne plošče in z vseh površin, ki jih težko očistiš na običajen način. Po uporabi gel lahko opereš z vodo in že je namenjen ponovni uporabi!

Netoksičen in dišeč

Mehek in nežen gel z lahkotno ter prijetno dišavo je popolnoma netoksičen in brez alkohola ter ne pušča ostankov ali sledi na predmetih.

Specifikacije

  • Material: HPG + citronska kislina + glicerin + antiseptična snov + aroma + voda
  • Barva: modra
  • Teža: 80g
  • Za večkratno uporabo

Naročite si svoj izdelek

Naroči si

Dodatne informacije

Teža0.500 kg
Izberi barvo

Črna ura, Roza ura